Siirry sisältöön

Vapaa-aikapalvelujen kesätoimintaa 2024

Liikuntaleirit alakoululaisille – Retki Ähtärin eläinpuistoon – Puuhaleiri alakouluikäisille – Hevostoiminnalliset päiväleirit – Retki Särkänniemeen. Valitse näistä! Huomioi ilmoittautumisajat – Paikkoja rajoitetusti!

Liikuntaleirit 1 ja 2

1. liikuntaleiri (1. – 3. luokkalaisille)3. – 7.6.2024 klo 10 – 15
2. liikuntaleiri (4. – 6. luokkalaisille)10.- 14.6.2024 klo 10 – 15
Sitovat ilmoittautumiset ti 7.5. klo 12 mennessämax. 30 osallistujaa / leiri

Päiväleiri koulukeskuksen ympäristössä. Liikuntaleirillä leikitään ja pelataan sekä tutustutaan eri liikuntalajeihin. Molempiin liikuntaleireihin otetaan 30 lasta. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan päässeille lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisajan päätyttyä. Oma juomapullo ja liikuntaan sopiva vaatetus mukaan.

HUOM! Leiri on maksuton. Leiriläisille tarjotaan lämmin ateria päivittäin.


Retki Ähtärin eläinpuistoon 6.6.

Retki Ähtärin eläinpuistoon laihialaisille 10 -17- vuotiaille nuorille. Lähtö nuorisotilojen edestä klo 9.00 ja paluu Laihialle n. klo 17.00 mennessä. Mukaan päässeille lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Retken hinta 30 euroa; sis. kuljetuksen, Zoo-lipun ja keittolounaan. Zoo-lipulla pääsee pandataloon, eläinpuistoon ja farmille.

Sitovat ilmoittautumiset ti 30.4. klo 12 mennessä. Rajoitettu osallistujamäärä – paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retken hinta laskutetaan jälkikäteen kotiin lähetettävällä laskulla.


Puuhaleiri alakouluikäisille 10. – 14.6. – TÄYNNÄ!

Päiväleiri nuorisotiloissa (Rauhalantie 2) ja koulukeskuksen ympäristössä klo 9.00–14.00.

Leirille otetaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan päässeille lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisajan päätyttyä. Ohjelmassa askartelua, pihaleikkejä ja muuta mukavaa puuhaa sisä- ja ulkotiloissa.

Sitovat ilmoittautumiset ti 7.5. klo 12 mennessä (max. 20 osallistujaa). HUOM! Leiri on maksuton. Leiriläisille lämmin ateria päivittäin.


Hevostoiminnalliset päiväleirit Jakkulassa

1. leiri 7 – 10 vuotiaille – LEIRI TÄYNNÄ!11. – 14.6. klo 9 – 15
2. leiri 11 – 15 vuotiaille – LEIRI TÄYNNÄ!17. – 20.6 klo 9 – 15
Sitovat ilmoittautumiset 7.5. klo 12 mennessä.max. 6 osallistujaa / leiri

Päiväleirillä: Hevosten hoitoa, toiminnallisia talliaskareita, lämmin ruoka, turvallisten käsittelytaitojen, sekä ratsastus- ja ajotaitojen harjoittelua. Pienryhmässä jokainen pääsee harjoittelemaan hevostaitoja omalla tasollaan. Tarkemmat tiedot lähetetään osallistujille leirikirjeen muodossa.

Leiri on maksuton. Leiriläisillä on vastuuvakuutus.

Leirin ohjaajana toimii kouluvalmentaja ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Anniina Ketola, apuohjaaja Maija Kestikevari.


Retki Särkänniemeen 18.6.

Retki Särkänniemen huvipuistoon laihialaisille 12-17-vuotiaille nuorille. Lähtö nuorisotilojen edestä klo 8.30, paluu Laihialle n. klo 20.00. Mukaan päässeille lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Retken hinta 50 euroa; sis. kuljetuksen, Särkänniemi-rannekkeen ja ruokailulipukkeen arvoltaan 16,90 euroa. Särkänniemi-ranneke sisältää huvipuiston sisäänpääsyn, huvilaitteet sekä sisäänpääsyn Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon ja Näsinneulan näkötorniin. Ruokailusetelillä voi ruokailla Pizzeria Pellen tai Ravintola Riemun buffetissa tai lipukkeessa mainituissa pikaruokapisteissä (mm. hampurilaisateria X-BRGR:ssa pl. Super-ateria).

Sitovat ilmoittautumiset 26.4. klo 12 mennessä. Rajoitettu osallistujamäärä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retken hinta laskutetaan jälkikäteen kotiin lähetettävällä laskulla.


Lisätietoja: