Siirry sisältöön

EPOELY / Tiesuunnitelma; kevyenliikenteenväylä Santaloukolle

Maantien 17553 parantaminen rakentamalla jalkakäytävä ja pyörätie välille Haravatie – Kankaanpääntie, tiesuunnitelma, Laihia

Suunnitteluhankkeen kuvaus

Suunnitelman tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta ja jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita. Tiesuunnitelma sisältää jalkakäytävä ja pyörätien välille Haravatie – Kankaanpääntie. Hankkeen pituus on noin 1,3 km.

Suunnittelun eteneminen

Suunnitteluvaihe on oikea aika perehtyä ja vaikuttaa suunnitelmaratkaisuihin sekä tuoda esiin suunnitelman viimeistelyyn mahdollisesti vaikuttavia tietoja paikallisista olosuhteista. Suunnittelun aikaisessa vuorovaikutuksessa esitellään suunnitelman luonnoksia ja suunnitelmaratkaisuja. Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa palautetta sekä esittää kysymyksiä. Luonnosten esittelyn jälkeen saadut palautteet ja kysymykset käydään läpi ja suunnitelma viimeistellään. Tämän jälkeen valmis suunnitelma asetetaan nähtäville, jolloin asianosaisilla on mahdollisuus jättää suunnitelmasta virallinen muistutus.

Arvio seuraavan vaiheen alkamisesta

Valmis tiesuunnitelma pyritään asettamaan nähtäville alkusyksyn aikana.

Osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuudet ja aikataulut

Voit osallistua vuorovaikutustilaisuuksiin, tutustua suunnittelu- ja esittelyaineistoihin sekä jättää palautteen tai kysyä hankkeesta. Osallistumalla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa hankkeen suunnitteluun.

Kysymykset ja palautteet toivotaan esitettävän 14.05.2024 mennessä.

Tulevat vuorovaikutustilaisuudet

Yleisötilaisuus:
Tiistai 7.5.2024 klo 17 – 19, Valtuustosali, Laihiantie 50 (2. krs)