Siirry sisältöön

Alueen sulkeminen liikenteeltä

Kunnanviraston ja Halpa-Hallin välinen alue suljetaan liikenteeltä kaivutöiden ajaksi 10.6.2024 lähtien. Sulun kesto 4-6 viikkoa.

Liittyen uuden Halpahallin ja Virastokeskuksen rakentamiseen, täytyy nykyisen Halpahallin ja Virastokeskuksen välisellä alueella tehdä kaukolämpö-, sähkö- ja tietoliikennejohtojen siirtoja. Johtosiirrot edellyttävät kaivutöitä ja töiden turvallisen toteuttamisen varmistamiseksi alue täytyy sulkea liikenteeltä kaivutöiden ajaksi.

Kaivutyöt on tarkoitus toteuttaa maanantaista 10.6.2024 alkaen, kaivutöiden arvioitu kesto on noin 4 -6 viikkoa. Kulku kiinteistön tiloihin tulee tapahtua ao. ajankohtana virastotalon pihan kautta, eivätkä alueella olevat pysäköintipaikat ole käytössä.

Kaivumassat on tarkoitus läjittää virastokeskuksen taakse, joten autoja ei voi pysäköidä alueelle.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja:
Marko Viljanmaa / Granlund Oy, puh. 040 502 4428, marko.viljanmaa@granlund.fi