Siirry sisältöön

Vikailmoitukset ja tiedotteet

Ei tiedossa olevia häiriöitä. Ilmoitathan havaintosi esim. vesivuodoista tai viemäritukoksista päivystysnumeroon.


Jaskarintien urakka alkaa 1.7.

Jaskarintien parantaminen aloitetaan ma 1.7. Ensimmäisenä kaadetaan tienvarren koivut, jonka jälkeen kaivutyöt aloitetaan.

Urakassa tien rakennetta ja kuivatusta parannetaan, pinta asfaltoidaan ja vesihuoltolinjaa saneerataan Kirkkotielle saakka. Laihiantien risteysalue korotetaan ja suojatietä siirretään. Kevyenliikenteen sillan päihin lisätään kaiteet.

Jaskarintien läpikulku ja kevyenliikenteen silta suljetaan vähintään heinäkuun loppuun saakka. Kirkkotien käyttöä rajoitetaan tarpeen mukaan ja Laihiantien risteysalue suljetaan hetkellisesti. Alueen vedenjakelu joudutaan keskeyttämään useammaksi tunniksi ja sen ajankohta tarkentuu töiden edetessä.

Urakka on tarkoitus saada ennen koulujen alkamista niin valmiiksi, että turvallinen läpikulku koululaisille on mahdollista.

Kiinteistöille kulku järjestetään tapauskohtaisesti ja urakoitsija on asukkaisiin yhteydessä.

Pääurakoitsija: Lännen Louhintatekniikka, Philip Norrdahl 050 467 5979
Laihian kunta: Jim Vaskivuori 050 411 5641, Jukka Koivumäki (10.7. – 26.7.) 040 485 0594

Vesikatkoista ym. tiedotetaan myös osoitteen perusteella tekstiviestillä. Mikäli sinulla on salainen numero, voit lisätä tietosi palveluun alla olevan linkin kautta.

Vikailmoitukset puh. 0500 56 1918

(tekstiviestit eivät välity päivystäjälle työajan ulkopuolella)

Häiriötiedotteet suoraan puhelimeesi:

Tekstiviestien vastaanottaminen ei vaadi omissa nimissäsi olevaa vesisopimusta, sillä häiriöistä tiedotetaan osoitetiedon perusteella.


Palvelu tavoittaa automaattisesti yli 16-vuotiaat alueen asukkaat, joiden puhelinnumero on julkinen. Kuka tahansa voi lisätä numeronsa palveluun ja tiedot voi poistaa palvelusta eli kieltää viestien lähettämisen.