Siirry sisältöön

Kunnan laskujen perintä

Saitko maksukehotus- tai perintäkirjeen, jonka lähettäjä on Revire Oy? Viivästyskoroissa virhe, joka oikaistu.

Laihian kunnanhallitus on tammikuussa 2023 päättänyt kunnan perintätoimenpiteiden ulkoistamisesta Revire Oy:lle (ent. Suomen Kuntaperintä).

Alkuhaasteet on saatu ratkaistua ja ensimmäiset maksukehotukset kunnan avoimista saatavista vuosilta 2023 – 2023 ovat lähteneet asiakkaille. Mikäli sinulla herää kysymyksiä saamastasi maksukehotuksesta, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä Revireen.

Revire oli virheellisesti laskenut viivästyskorkoja ensimmäisille maksukehotuksille. Asia on oikaistu siten, että viivästyskorot voi jättää huomioimatta maksukehotuksilta, jotka vuosilta 2020 – 2023, ja joihin ne oli ehditty laskea.

Revire Oy / Asiakaspalvelu puh. 020 6399 420.