Siirry sisältöön

Tiet ja kadut

Kunnan alueella olevat tiet jaetaan katuihin, kevyenliikenteen väyliin, maanteihin ja yksityisiin teihin.

TIEDOTTEET:

Jaskarintien urakka alkaa 1.7.

Jaskarintien parantaminen aloitetaan ma 1.7. Ensimmäisenä kaadetaan tienvarren koivut, jonka jälkeen kaivutyöt aloitetaan.

Urakassa tien rakennetta ja kuivatusta parannetaan, pinta asfaltoidaan ja vesihuoltolinjaa saneerataan Kirkkotielle saakka. Laihiantien risteysalue korotetaan ja suojatietä siirretään. Kevyenliikenteen sillan päihin lisätään kaiteet.

Jaskarintien läpikulku ja kevyenliikenteen silta suljetaan vähintään heinäkuun loppuun saakka. Kirkkotien käyttöä rajoitetaan tarpeen mukaan ja Laihiantien risteysalue suljetaan hetkellisesti. Alueen vedenjakelu joudutaan keskeyttämään useammaksi tunniksi ja sen ajankohta tarkentuu töiden edetessä.

Urakka on tarkoitus saada ennen koulujen alkamista niin valmiiksi, että turvallinen läpikulku koululaisille on mahdollista.

Kiinteistöille kulku järjestetään tapauskohtaisesti ja urakoitsija on asukkaisiin yhteydessä.

Pääurakoitsija: Lännen Louhintatekniikka, Philip Norrdahl 050 467 5979
Laihian kunta: Jim Vaskivuori 050 411 5641, Jukka Koivumäki (10.7. – 26.7.) 040 485 0594

Vesikatkoista ym. tiedotetaan myös osoitteen perusteella tekstiviestillä. Mikäli sinulla on salainen numero, voit lisätä tietosi palveluun: https://laihia.keyaqua.keypro.fi/keyaqua_customer_registration/(siirryt toiseen palveluun)

Osion sisältö

Kunnan tekniset palvelut ja sen valitsemat urakoitsijat huolehtivat katujen ja kevyenliikenteen väylien rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Maanteiden ylläpidosta vastaa valtio.

Yksityisteiden kunnossapidosta vastaavat tiekuntien valitsemat urakoitsijat.