Siirry sisältöön

2.5. klo 13: Vesijohto Asemalla korjattu Vikailmoitukset ja tiedotteet

Kunnanjohtajan viran hakuaikaa jatkettu

Laihian kunnanjohtajan virkaan haki määräaikana 14 hakijaa. Haastatteluryhmä kokoontui 18.4. ja päätti yksimielisesti jatkaa kunnanjohtajan viran hakuaikaa kahdella viikolla. Jatkettu hakuaika alkaa 22.4. ja päättyy 6.5. klo 12. Kunnanjohtajan virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä

Tunnetko Laihian nuukuusmyytin? Nuukuus on meillä kestävää kehitystä – tule johtamaan kehittyvää kuntaamme!

KUNNANJOHTAJA n paikka on vapaa ja odottaa juuri Sinua!

Työsi tulee painottumaan erityisesti kunnan elinvoiman, palveluiden ja asumisen kehittämiseen sekä kuntakuvan, yritystoiminnan ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Tulet olemaan näkyvästi ja aktiivisesti läsnä ja osallistumaan sidosryhmätyöhön yhteistyötä ja kunnan elinvoimaisuutta rakentaen. Johdat osaavaa ja sitoutunutta lähes 400 ammattilaisen kuntaorganisaatiota.

Edellytämme

Katsomme eduksi

Ennakkotehtävä

Kunnanjohtajan kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus hallinnosta, johtamisesta ja taloudesta.

Hakemukset mahdollisine palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 6.5.2024 klo 12:00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi(siirryt toiseen palveluun). Suostumukset kunnanjohtajan virkaan pyydetään toimittamaan 6.5.2024 klo 12:00 mennessä kunnan kirjaamoon laihian.kunta@laihia.fi. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Haastattelut pidetään 15.5.2024 ja 16.5.2024 Laihian kunnanvirastolla (Laihiantie 50). Virkavalinnan tueksi voidaan käyttää erillistä soveltuvuustestiä.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virkaan valitun kanssa tehdään johtajasopimus. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietojen antajat:

kunnanvaltuuston pj Antti Tuomela, puh. 050 3318 077, antti.tuomela@laihia.fi

hallinto- ja henkilöstöjohtaja Kaija Metsänranta, puh. 040 5118 507, kaija.metsanranta@laihia.fi