Siirry sisältöön

Yksityistieavustukset 2023

Yksityisteiden kunnossapito- ja peruskorjausavustukset vuoden 2023 menoihin haettavana 31.8.24 klo 12 mennessä.

Avustusta voi anoa yksityiselle tielle, jolle on perustettu tiekunta, tai perustaminen on vireillä ja jolla on pysyvästä asutuksesta johtuvaa liikennöintiä.

Täydellisesti täytetty hakemuskaavake sekä ilmoituslomake mahdollisista tiekunnassa tapahtuneista muutoksista tulee jättää pe 30.8.2024 klo 12.00 mennessä kunnanviraston kirjaamoon tai osoitteella: Laihian kunta / Yksityistieavustukset, PL 13, 66401 LAIHIA tai sähköpostilla laihian.kunta@laihia.fi, otsikolla Yksityistieavustus.

Myöhässä saapuneita hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Hakemuskaavakkeita ja ilmoituslomakkeita on saatavissa kotisivuilta ja kunnanviraston infopisteestä. Hakemuksessa tulee olla vuoden 2023 kunnossapidon tai peruskorjauksen menotositteet tai jäljennökset.

Hoitokunnan ja toimitsijamiehen on tehtävä Maanmittauslaitokselle yksityistielain 89 §:n mukaiset tiedot sisältävä ilmoitus tiekunnan perustamisesta sekä tiekuntaa ja sen toimielintä koskevista muutoksista(siirryt toiseen palveluun).