Siirry sisältöön

Pohjanmaan liitto: AKKE rahoitushaku auki

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määräraha (AKKE). Haettavana yhteensä noin 350 000 €. Hakuaika 24.9. – 7.11.2024 klo 16 saakka.

Jaettava AIKO-rahoitus on tarkoitettu tukemaan alueellista TKI-toimintaa täydentäen ELY-keskusten kautta jaettavaa alueellista TKI-rahoitusta siten, että ne muodostavat mahdollisimman vaikuttavan kokonaisuuden. Tavoitteena on lisätä TKI-toimintaa tekevien yritysten määrää ja parantaa näiden yritysten innovaatiokyvykkyyttä tukemaan kysyntä- ja asiakaslähtöistä arvonluontia. Maakuntien liittojen kautta kanavoitava AIKO-rahoitus tukisi alueellisia innovaatioekosysteemejä ja vahvistaisi erityisesti kuntien kehitysyhtiöiden ja muiden yritysten kehittämisorganisaatioiden kytkemistä mukaan toimintaan koskien mm. toimia pk-yritysten aktivoimiseksi tki-toimintaan. AIKO-rahoitus mahdollistaa myös pieniä ja ketteriä kokeiluja, jotka voivat johtaa suurempiin hankkeisiin muista rahoituslähteistä.

Lisätietoja hakuohjeista löydät hakuilmoituksesta.(siirryt toiseen palveluun)

Hakemuslomakkeet ovat ladattavissa Pohjanmaan liiton kotisivuilta  tämän linkin kautta(siirryt toiseen palveluun)

Tarkemmat ohjeet hakemuksen tekemisestä löydätte Pohjanmaan liiton verkkosivuilta(siirryt toiseen palveluun)

Allekirjoitettu hakemus taustalomakkeineen lähetetään osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi tai Pohjanmaan liitto, PL 174, 65101 VAASA.

Keskustelemme mielellämme etukäteen mahdollisista hankeideoista. Hankeideakeskusteluista lisätietoa täällä(siirryt toiseen palveluun). Ota yhteyttä!

Lisätiedot:

Karl-Gustav Byskata, aluekehitysasiantuntija, puh. 044 724 9286, karl-gustav.byskata@obotnia.fi

Emilia Piitulainen, aluekehitysasiantuntija, puh. 044 550 7800, emilia.piitulainen@obotnia.fi